На 11-и и 12-и ноември в Културен център Стара Загора“ ще се проведе едно

...
На 11-и и 12-и ноември в Културен център Стара Загора“ ще се проведе едно
Коментари Харесай

„Digital4StaraZagora“ чертае тенденциите в онлайн търговията за 2023 в Стара Загора

На 11-и и 12-и ноември в Културен център „ Стара Загора “ ще се организира едно от най-дългоочакваните събития за представителите на цифровия бранш – конференция „ Digital4StaraZagora “, под надпис „ Тенденции в онлайн търговията 2023 “.

Градът на липите ще бъде домакин на събитието и ще посрещне част от най-доказалите се и успели експерти от дигиталния бранш в България. Програмата включва лекции и полемики, в които ще вземат присъединяване представители на бизнеси, рекламодатели, инфлуенсъри и експерти, които ще споделят безценни практически съвети и ще дадат насоки по трендовете за предстоящата година в сферата на дигиталния маркетинг и онлайн търговията. Как се гради бранд онлайн, как се продава по-успешно, как се печели доверието на клиентите и се създава постоянна, трайна и ползотворна връзка с тях, са единствено една дребна част от въпросите, които ще бъдат засегнати на събитието. В обособената експо зона посетителите ще имат опцията освен да се срещнат с представители на водещите компании в региона, само че и да научат повече за техните бизнес модели, както и да зададат своите въпроси по проблеми, с които се сблъскват ежедневно.

По време на конференцията, учениците от 11 и 12 клас от всички гимназии в града ще могат да посетят свободно всички лекции от програмата на „ Digital4StaraZagora “. Младежите ще имат опцията да се срещнат както с действителни работещи практики в цифровата сфера, по този начин и да се срещнат с водещите работодатели в сектора.

„ Digital4StaraZagora “ сe организира от Internet Media Group в съдействие с цифрова агенция Valival и с поддръжката на Община Стара Загора и отдел „ Инвестиции “. Информация за програмата на събитието и лекторите може да намерите в формалния уебсайт на събитието: 

Инициативите „ Digital4 “ стартират още при започване на 2016 година в Пловдив. Тяхната задача е да разпространяват цифровите технологии и развиването на цифровия бранш в страната и Европа и да бъдат в помощ на бизнеса и образованието.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР